סדנה לאפיית לחם פראי בכלי לחם "גלעד" עם דפנה איילון

בואו ללמוד לאפות לחם פראי בכלי לחם "גלעד"
רגע לפני פסח.....
ביום שישי 01/04/2016
תעביר את הסדנא Dafna Ayalon
מהנדסת מזון שמתמחה באפיה, מאמנת לאורח חיים מאוזן ובריא.מתרגלת בישול ואפיה בריאים כאורח חיים שבשיגרה, תוך התאמה לצרכי הבית וקצב החיים. מגדלת חמישה ילדים בריאים ושמחים.

סדנא של 3 שעות 9.00-12.00
הכוללת ארוחת בוקר מפנקת בה נטעם סוגי לחמים שונים.
מה יהיה בסדנא:
איך לאפות לחם פראי
הסבר מדוייק על האפייה בכלי לחם גלעד ושימושים נוספים בו
איך מתאימים את הכנת הלחם לאורח החיים שלנו
יתרונות בריאותיים של אפייה בבית מקמחים טריים
הסברים על סוגי קמחים שונים
מהי מחמצת.
תקבלו מחמצת הביתה
תכינו בצק אשר תוכלו לאפות בעצמכם בבית
תקבלו מתכונים
תקבלו הנחה של 10% על כלי לחם גלעד (למשתתפי הסדנא בלבד)

מחיר הסדנא 320 ש"ח עד 10 משתתפים
מחיר הסדנא ירד ל 270 ש"ח אם יהיו מעל 10 משתתפים! אז כדאי להזמין חברים!!
יש לשלם בקישור https://www.ezpay.co.il/Payment.aspx?id=14912
מקדמה על סך 200 ש"ח. היתרה ביום הסדנא לפי מספר המשתתפים.
ביום הסדנא בלבד :
כלי לחם מאורך 390 במקום 430 ש"ח
כלי לחם גדול 290 במקום 320 ש"ח
כלי לחם בינוני 210 במקום 230 ש"ח

הסדנא תתקיים אצל טל גלבוע ארדון
מעבר לים 34 גבעת ח"ן
מושב צמוד לרעננה
לפרטים צלצלו- 054-4447699
הוסף רשומת תגובה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

סדנאות קיץ 2017 יוצאות לדרך פעם נוספת

יריד "כד וחומר" ועוד....

סדנה לאפיית לחם פראי בכלי לחם "גלעד"